På julaftonsmorgonen nåddes vi av ett sorgebud. Det var Maude, vår nuvarande ordförande, som meddelade att hennes syster Gun Arvidsson hastigt avlidit under natten. Detta blev ett tungt besked för oss alla som känt Gun under både kortare och längre tid. Begravningen som nu ägt rum i Näshulta kyrka blev en fin stund för oss alla som tog farväl av henne. Gun blev 67 år.

Gun som var en genuin djurvän uti fingerspetsarna älskades av våra omplaceringskatter och hon fanns alltid till hands för dom både som volontär och som jourhem. Hon ställde alltid godhjärtat och ödmjukt upp då ingen annan kunde eller ville ta ett volontärspass ute vid Kälby. Hon ville alltid katternas bästa.

Gun var alltid hjälpsam i alla sammanhang, när fika skulle ordnas till träffar med gamla arbetskamrater, eller när vi själva ordnade aktiviteter. Hon var trots sina hälsoproblem så positiv av naturen att ingen kunde ana att hon skulle lämna oss så fort.

Vi saknar dig Gun!

Vännerna i Djurskyddet Eskilstuna